Angereds Brukshundklubb

Agility - grundkurs

 
 OBS: FULLSATT!

 

Upplägg

Passar hundar från ett år och uppåt. Det är en fördel om din hund har god vardagslydnad och kan arbeta utan koppel med dig bland andra hundar.

Målet med denna kurs är att introducera agilityns grunder för hund och förare och öka kontakten mellan de två. Agility är en sport där kontakten mellan hund och förare är mycket viktig. Vi använder bara positiv förstärkning med belöning och lek - aldrig bestraffning. Det ska vara kul med agility!

DSC02780

 

Datum

Måndag 29 mars 17:30-19:00 (Teori, kontakt och lek)

Onsdag 7 april 17:30-19:00 (Handling och starter)

Måndag 12 april 17:30-19:00 (Ljud och tunnlar)

Måndag 19 april 17:30-19:00 (Hopphinder, byten och fart)

Måndag 26 april 17:30-19:00 (Balans, kroppskontroll och slalom)

 

Kursen kommer att hållas av Emma Holmes, som är utbildad agilityinstruktör och tävlar agility i klass tre.

 

På grund av Coronapandemin har vi valt att begränsa antalet deltagare till sex stycken, för att ordentliga avstånd ska kunna hållas. Av samma anledning ber vi samtliga kursdeltagare att inte ta med sig extra familjemedlemmar på kursen. En person per hund är det som gäller. Kursen körs utomhus - oavsett väder - och handsprit kommer att finnas på plats.

 
Pris

Icke medlem: 1 400 kronor

Medlem: 900 kronor

 

Ordinarie medlemskap kostar 590 kronor per år. Av dessa pengar går 400 kronor till förbundet och 190 kronor till vår klubb. Som medlem får du en mängd rabatter, sex nummer av tidningen Brukshunden samt tillgång till klubbens ytor och redskap för egen träning.

Om du ännu inte är medlem, men önskar bli så fyller du i digitalt formulär här.

Var noga med att välja Angereds Brukshundklubb i steg två.

Därefter betalar du endast 900 kronor för själva kursen.

 

Skicka in din anmälan nedan och betala sedan kostnaden senast 15 mars till PG: 73 79 94 - 4. Märk inbetalningen med "Agility - grundkurs" och ditt namn. Anmälan är bindande och kursavgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av sjukintyg för antingen ägare eller hund.

Medlemsbevis, kvitto eller motsvarande dokumentation på erlagda avgifter samt vaccinationsintyg skall medföras till kursstart.

 

Varmt välkommen!

 
Frågor?

Kontakta oss på sektor@abhk.se.

Kursanmälan