Angereds Brukshundklubb

Vardagslydnad - grundkurs

 
paw-548634_1280
OBS: FULLSATT!
 
Upplägg

Passar både valpar och unghundar.

Vi kommer att prata om belöningar - i form av lek, mat och även sociala belöningar - och använda dessa till att få hunden att göra det vi vill genom att belöna rätt beteende. Detta är grunden. Sedan kommer kursen att individanpassas, för alla är ju inte lika.

Tanken är att ge dig som kursdeltagare bästa möjliga verktyg för att få ett samarbete med din hund och samtidigt ha väldigt roligt.

Kursen kommer att hållas av Siv Sandberg, som är utbildad allmänlydnadsinstruktör. Siv har tidigare tävlat i spår, sök och rapport och tävlar numera i lydnad och rallylydnad. På fritiden jakttränar hon med sin Springer och hittar på lite gott och blandat.

 

Datum

Måndag 14 juni 18:00-19:30

Måndag 21 juni 18:00-19:30

Måndag 28 juni 18:00-19:30

Måndag 5 juli 18:00-19:30

 

På grund av Coronapandemin har vi valt att begränsa antalet deltagare till sex stycken, för att ordentliga avstånd ska kunna hållas. Av samma anledning ber vi samtliga kursdeltagare att inte ta med sig extra familjemedlemmar på kursen. En person per hund är det som gäller. Kursen körs utomhus - oavsett väder - och handsprit kommer att finnas på plats.

 
Pris

Icke medlem: 1 120 kronor

Medlem: 720 kronor

 

Ordinarie medlemskap kostar 590 kronor per år. Av dessa pengar går 400 kronor till förbundet och 190 kronor till vår klubb. Som medlem får du en mängd rabatter, sex nummer av tidningen Brukshunden samt tillgång till klubbens ytor och redskap för egen träning.

Om du ännu inte är medlem, men önskar bli så fyller du i digitalt formulär här.

Var noga med att välja Angereds Brukshundklubb i steg två.

Därefter betalar du endast 720 kronor för själva kursen.

 

Skicka in din anmälan nedan och betala sedan kostnaden till PG: 73 79 94 - 4. Märk inbetalningen med "Vardagslydnad - grundkurs" och ditt namn. Anmälan är bindande och kursavgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av sjukintyg för antingen ägare eller hund.

Medlemsbevis, kvitto eller motsvarande dokumentation på erlagda avgifter samt vaccinationsintyg skall medföras till kursstart.

 

Varmt välkommen!

 
Frågor?

Kontakta oss på sektor@abhk.se.

Kursanmälan