Angereds Brukshundklubb

Valp - fortsättningskurs

 
OBS: FULLSATT!
 
Upplägg

Passar valpar/unghundar som redan har gått en grundläggande valpkurs. Här får du som hundägare fortsätta lära dig att hantera, träna och läsa din valp/unghund. Stor vikt läggs vid att jobba vidare på befintlig relation och kontakt mellan förare och hund. Vi arbetar också med inkallning och koppelträning.

Under kursens gång varvas teori med praktiska övningar och vi använder oss endast av mjuka metoder och positiv förstärkning.

dogue-de-bordeaux-1047521_1920Kursen kommer att hållas av Amanda Einmaa, som är certifierad hundinstruktör.

 

Datum

Tisdag 4 maj 18:00-19:30

Tisdag 11 maj 18:00-19:30

Tisdag 18 maj 18:00-19:30

Tisdag 25 maj 18:00-19:30

 

På grund av Coronapandemin har vi valt att begränsa antalet deltagare till sex stycken, för att ordentliga avstånd ska kunna hållas. Av samma anledning ber vi samtliga kursdeltagare att inte ta med sig extra familjemedlemmar på kursen. En person per hund är det som gäller. Kursen körs utomhus - oavsett väder - och handsprit kommer att finnas på plats.

 
Pris

Icke medlem: 1 120 kronor

Medlem: 720 kronor

 

Ordinarie medlemskap kostar 590 kronor per år. Av dessa pengar går 400 kronor till förbundet och 190 kronor till vår klubb. Som medlem får du en mängd rabatter, sex nummer av tidningen Brukshunden samt tillgång till klubbens ytor och redskap för egen träning.

Om du ännu inte är medlem, men önskar bli så fyller du i digitalt formulär här.

Var noga med att välja Angereds Brukshundklubb i steg två.

Därefter betalar du endast 720 kronor för själva kursen.

 

Skicka in din anmälan nedan och betala sedan kostnaden till PG: 73 79 94 - 4. Märk inbetalningen med "Valp - fortsättningskurs" och ditt namn. Anmälan är bindande och kursavgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av sjukintyg för antingen ägare eller hund.

Medlemsbevis, kvitto eller motsvarande dokumentation på erlagda avgifter samt vaccinationsintyg skall medföras till kursstart.

 

Varmt välkommen!

 
Frågor?

Kontakta oss på sektor@abhk.se.

Kursanmälan