Angereds Brukshundklubb

Medlemsförmåner SBK

 

Alla hundar är välkomna hos oss - oavsett ras!

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser. Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter. Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.

Svenska Brukshundklubben samarbetar även med en rad partners för att ge ett mervärde till ditt medlemskap. Här hittar du våra aktuella erbjudanden:

 

Hundaktiviteter

Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

 

Medlemstidningen Brukshunden

Du får vår medlemstidning Brukshunden - Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare - hem i brevlådan 6 gånger per år.

 

Friskvårdsbidrag

Inom våra verksamheter Upp och hoppa samt bruksprov är kurs- och startavgifter berättigade till friskvårdsbidrag. 

Skatteverket har tagit bort exempellistan för friskvårdsbidrag. Det är arbetsgivaren som bestämmer om personalen ska få friskvårdsbidrag och vad som berättigar till ersättning.

Läs mer om reglerna för friskvårdsbidrag på Skatteverkets hemsida.

 

Rabatt på hundförsäkring

Du får 10% rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring.

 

Bright Equipment

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du 30% rabatt på hela sortimentet hos Bright Equipment.

För att utnyttja rabatten skriver du in koden HUND30 i kassan eller
använder den här direktlänken:

https://brighteq.se/discount/HUND30

 

Militum Respons

Militum Respons (fd Militärrabatt) ger dig som medlem i Brukshundklubben unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter – i vanliga butiker och på nätet.

Du får del av dina erbjudanden från Militum genom att skapa ett konto på deras hemsida.

 

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels erbjuder alla Brukshundklubbens medlemmar fördelaktiga priser på boende. Kampanjkod skickas ut med nyhetsbrevet SBK Medlemsinfo som skickas per mejl till alla medlemmar med registrerad e-postadress.

Mer information om hur det funkar hittar du här

 

Personolycksfallsförsäkring

I ditt medlemskap ingår en personolycksfallsförsäkring. Under ditt medlemsår är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter.

 

Stipendier & utmärkelser

Som medlem har du också möjlighet att söka stipendier för studier och projekt inom Svenska Brukshundklubbens verksamhetsområden.

Medlemmar som bidragit extra förtjänstfullt till sin klubb och vår organisation kan föräras våra förtjänsttecken och -medaljer.

Läs mer på sidan Stipendier & utmärkelser.

 

Tillgång till rabattkoder

Eftersom våra erbjudanden är unika för våra medlemmar hittar du alla rabattkoder via medlemssidorna på brukshunden.se. Inloggningsuppgifterna hittar du i Brukshunden.