Angereds Brukshundklubb

Tävlingslydnad

 
Upplägg

IMG_2752Kursen för dig som vill bli säker som tränare och få din hund till en fokuserad och följsam kamrat på tävlingsbanan. Kursen innehåller bra grunder och många delar som du kan sätta ihop till ett program – oavsett om det gäller lydnadslydnad, brukslydnad, rallylydnad eller vad du vill inom hundsporterna. Kanske vill du bara ha väldigt roligt med din hund.

Vi kommer tillsammans visa att det är så kul att träna hunden att vara väl förberedd på tävlingsdagen och se till att det känns likadant hela vägen.

Antal tillfällen: 4 x 1,5 timmar med både teori och praktik samt läxor att träna på hemma.

Kursen kommer att hållas av Siv Sandberg, som är utbildad allmänlydnadsinstruktör. Siv har tidigare tävlat i spår, sök och rapport och tävlar numera i lydnad och rallylydnad. På fritiden jakttränar hon med sin Springer och hittar på lite gott och blandat.

 

Datum

Måndag 6 september 18:00-19:30

Måndag 13 september 18:00-19:30

Måndag 20 september 18:00-19:30

Måndag 27 september 18:00-19:30

 

Minst antal deltagare: 4

Max antal deltagare: 6

 
Pris

Icke medlem: 1 300 kronor

Medlem: 900 kronor

 

Ordinarie medlemskap kostar 590 kronor per år. Av dessa pengar går 400 kronor till förbundet och 190 kronor till vår klubb. Som medlem får du en mängd rabatter, sex nummer av tidningen Brukshunden samt tillgång till klubbens ytor och redskap för egen träning.

Om du ännu inte är medlem, men önskar bli så fyller du i digitalt formulär här.

Var noga med att välja Angereds Brukshundklubb i steg två.

Därefter betalar du endast 900 kronor för själva kursen.

 

Skicka in din anmälan nedan. Efter att du har hört tillbaka från oss betalar du sedan kostnaden till PG: 73 79 94 - 4 senast två veckor innan kursstart. Märk inbetalningen med "Tävlingslydnad" och ditt namn. Anmälan är bindande och kursavgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av sjukintyg för antingen ägare eller hund.

Vaccinationsintyg skall medföras till kursstart.

 

Varmt välkommen!

 
Frågor?

Kontakta oss på styrelsen@abhk.se.

Kursanmälan