Angereds Brukshundklubb

Rallylydnad - steg 2

 
Upplägg

Rallylydnad - steg 2 passar dig som vill fortsätta träna rallylydnad och har lärt in momenten som finns i nybörjarklass. Förare och hund får bättre kontakt och det är en rolig aktivering som leder till både följsamhet och bättre samarbete.

På kursen går vi igenom skyltarna i fortsättningsklassen och tränar in de olika momenten. Vi kommer arbeta med både med banor och enstaka moment samt teori kring regler och tävlingar.

Förkunskaper rallylydnad nybörjarkurs. God allmänlydnad och attIMG_5383 din hund kan vara lös när ni arbetar.

Du får belöna hunden under träning med både leksak och godis.

 

Kursen kommer att hållas av Marie Österblom, som bland annat är certifierad SBK-allmänlydnadsinstruktör, certifierad hundinstruktör och certifierad rallylydnadinstruktör (från grund till mästarklass) via Royal Dog Education. Till vardags driver hon Ale Hundservice AB och är verksam i Ale Brukshundklubb.

Med sin Golden retriever Nisse, 4 år, lyckades hon kamma hem ett Rallylydnads-championat under hösten 2021 och uppflyttning till klass 1 i lydnad. För övrigt har de provat lite olika sporter så som nosework, specialsök, viltspår och hoopers.

Med sin Australien Shepard Todd, 18 månader, är tanken att starta lydnad och bruks (lydnad och spår). Under hösten 2021 blev de färdiga för att få starta rallylydnadstävling i fortsättningsklass

 

Datum

Torsdag 21 april 18:00-19:30

Torsdag 5 maj 18:00-19:30

Torsdag 19 maj 18:00-19:30

Måndag 23 maj 18:30-20:00

Torsdag 2 juni 18:00-19:30

 

Minst antal deltagare: 4

Max antal deltagare: 6

 
Pris

Icke medlem: 1 750 kronor

Medlem: 1 250 kronor

 

Ordinarie medlemskap kostar 600 kronor per år. Av dessa pengar går 400 kronor till förbundet och 200 kronor till vår klubb. Som medlem får du en mängd rabatter, sex nummer av tidningen Brukshunden samt tillgång till klubbens ytor och redskap för egen träning.

Om du ännu inte är medlem, men önskar bli så fyller du i digitalt formulär här.

Var noga med att välja Angereds Brukshundklubb.

Därefter betalar du endast 1 250 kronor för själva kursen.

 

Genom att fylla i kursformuläret nedan så accepterar du våra kursvillkor.

 

Normalt svarar vi på kursanmälningar inom två arbetsdagar. I detta mail får du mer information om hur du bekräftar din plats på kursen.

 

Varmt välkommen!

 
Frågor?

Kontakta oss på styrelsen@abhk.se.

Kursanmälan