Angereds Brukshundklubb

Om

Angereds Brukshundklubb är en ideell förening som grundades 1974. Vi älskar alla sorters hundar och har ett stort utbud av kurser med bruks, lydnad, nosework, rallylydnad, agility, freestyle, hoopers och specialsök representerat i verksamheten. Hos oss så anser vi att hundträning ska vara rolig och positiv och därför sker all inlärning med mjuka metoder

Utöver våra kurser så är du välkommen att delta i någon av träningsgrupperna, använda vår hinderpark samt övrig utrustning på egen hand, vara aktivt tävlingsekipage eller bara komma och ta en fika och "snacka" hund.

Emellanåt anordnar vi också en del tävlingar och andra roliga aktiviteter.

Hoppas att du skall trivas hos oss!

Vi använder oss av SBK:s normalstadgar för lokalklubb.

Svenska Brukshundklubben är ansluten till Svenska Kennelklubben, vilket innebär att alla våra medlemmar är skyldiga att följa de regelverk som dessa två organisationer har satt upp. Policyn för sociala medier är framtagen för att det tydligt ska framgå vilka rättigheter och skyldigheter du har i egenskap av medlem i våra organisation.

Här kan du hitta fler dokument som styr vår verksamhet. Som medlem förväntas du både att ta del av och efterfölja dessa.