Angereds Brukshundklubb

Hyra klubben

 

Prislista

  • Kurs/övrigt á 2 timmar (nyttjanderätt av en plan): 200 kronor
  • Kurs/övrigt á 2 timmar (nyttjanderätt av en plan samt klubbstuga och träningsredskap): 300 kronor
  • Hyra av en extra plan i samband med kurs/övrigt á 2 timmar: 100 kronor
  • Hela anläggningen – hel dag (8-20): 1 500 kronor

 

Bokning

Sker via mail till styrelsen@abhk.se, som hanterar förfrågningar inom 48 timmar under vardagar (ej helger och röda dagar). Utöver information om önskat hyresalternativ, datum och tid/er, ange även vad för typ av aktivitet du vill hyra för samt uppgifter om kontaktperson, telefonnummer och faktura-adress.

 

Betalning

Kostnad för hyra debiteras i förväg via faktura och denna ska vara reglerad senast två veckor efter utfärdandedatum.

 

Avbokning

Sker skriftligen till styrelsen@abhk.se.

Om avbokning sker tidigare än tre veckor innan datum för uthyrning återbetalas 100 procent av förbetald hyra.

Om avbokning sker senare än tre veckor innan datum för uthyrning återbetalas 50 procent av förbetald hyra.

Om avbokning sker senare än en vecka innan datum för uthyrning förbehåller vi oss rätten att inte återbetala något. Detta på grund av att vi har planerat vår verksamhet utefter premissen att anläggningen, eller delar av den, ska vara uthyrd och att vi då - med så kort varsel - inte hinner anordna egna aktiviteter.

Vid flera hyrestillfällen i en och samma bokning är det första datumet som vi räknar ifrån.

 

Faciliteter

De dyrare hyresalternativen ger tillgång till klubbstugan, som rymmer bord, stolar, whiteboard och mindre kök. Det går bra att använda den utrustning som finns i köket (kyl, frys, spis, micro, kaffekokare och vattenkokare), men allt skall återställas i trevligt skick så att nästa som kommer kan använda det.

Det är inte tillåtet att flytta på möbler i klubbstugan eller att ta med möbler från klubbstugan utomhus.

Observera att vi inte har rinnande vatten på klubben, så detta måste du ta med själv. Även muggar, glas, tallrikar och bestick - om du har behov av sådant.

Toalett finns utanför klubbstugan och är öppen under sommarhalvåret.

Gräsklippning av planerna sker regelbundet och bokas av klubben.

Vid uthyrning kan klubben ombesörja enklare fika till försäljning. Betalning av denna ska då gå till klubbens swishnummer som finns angivet på väggen i klubbstugan. Intresse av detta upplägg behöver meddelas i förväg och då med information om hur mycket fika som önskas. Det är inte tillåtet att sälja klubbens fika utan godkännande. Vill du sälja egen fika går detta bra, men var då noga med att skilja på klubbens fika och det som du har tagit med dig.

 

Städning

Du städar efter dig när du lämnar - både inne och ute. Plocka undan skräp, ställ i ordning, släng sopor och sätt i nya säckar (om det är fullt), sopa och våttorka golvet och torka av i kök och på bord. Diska det som eventuellt har använts i köket. Det går bra att hälla ut vatten i diskhon.

Bajs plockas upp och slängs i gröna tunnan utanför klubbhuset. Där slängs även vanliga sopor. Tömning av tunnan sker var 14:e dag men större mängder sopor måste tas med och slängas. Säckar får inte ligga utanför tunnan eftersom fåglar och råttor sprider ut innehållet då.

 

Övrigt

Klubbens aktiviteter har alltid företräde. Inbokade aktiviteter finns i kalendern på hemsidan.

Klubbens trivselregler gäller även vid uthyrningar. Hyrestagare är skyldig att se till att dessa efterföljs.

Klubbens försäkring gäller endast klubbens medlemmar, så vid externa kurser/event måste du själv kontrollera att giltig försäkring finns.

Misskötsel av bokningsvillkor beivras och kan innebära extra kostnader för hyrestagaren. Var därför noga med att läsa igenom våra regler och lämna anläggningen i det skick som du fann den innan påbörjad uthyrning.