Angereds Brukshundklubb

Hyra klubben

 

Prislista

  • Kurs/övrigt á 2 timmar (nyttjanderätt av klubbstuga samt en plan): 200 kronor
  • Kurs/övrigt á 2 timmar (nyttjanderätt av klubbstuga, redskap samt en plan): 300 kronor
  • Hyra av en extra plan i samband med kurs/övrigt á 2 timmar: 100 kronor
  • Hela anläggningen – hel dag (8-20): 1 500 kronor

 

Bokning av anläggning sker via mail till ordforande@abhk.se, som hanterar förfrågningar inom 48 timmar under vardagar (ej helger och röda dagar). Utöver information om önskat hyresalternativ, datum och tid/er, ange även kontaktperson, telefonnummer och faktura-adress.

 

Övrigt

Klubbens aktiviteter har alltid företräde. Inbokade aktiviteter finns i kalendern på hemsidan.

Klubbens försäkring gäller endast klubbens medlemmar, så vid externa kurser/event måste du själv kontrollera att giltig försäkring finns.

I hyran ingår tillgång till klubbstugan. Det går bra att använda den utrustning som finns i köket, men allt skall återställas i trevligt skick så att nästa som kommer kan använda det. Det finns kyl, frys, micro, kaffekokare och vattenkokare. Det finns däremot inte rinnande vatten, muggar, glas, tallrikar och bestick så detta måste du ta med själv.

Du grovstädar efter dig när du lämnar - både inne och ute. Plocka undan skräp, ställ i ordning, släng sopor och sätt i nya säckar (om det är fullt), sopa av golvet och torka av i kök och på bord om det behövs. Det går bra att hälla ut vatten i diskhon.

Toaletten står utanför klubbstugan och är öppen under sommarhalvåret.

Gräsklippning av planerna sker regelbundet och bokas av klubben.

På klubben hålls hundarna kopplade utanför planerna och vi tar hänsyn till varandra. Bajs plockas upp och slängs i gröna tunnan utanför klubbhuset. Där slängs även vanliga sopor. Tömning av tunnan sker var 14:e dag men större mängder sopor måste tas med och slängas. Säckar får inte ligga utanför tunnan eftersom fåglar och råttor sprider ut innehållet då.