Angereds Brukshundklubb

Anslagstavla

Poängsystem

 

Att vi är en ideell förening har du kanske läst eller hört, men vad betyder det i praktiken? Jo, det innebär att ingen i styrelsen får någon som helst lön för att arbeta med klubben. Alla inkomster går rakt in i verksamheten och betalar saker så som exempelvis arrende, fastighetsskötsel, gräsklippning, el, inhyrda instruktörer och träningsredskap.

Många medlemmar tänker inte på det här, utan kommer till klubben bara för att träna och funderar inte på allt runt omkring. Det gör att vi i styrelsen får göra det mesta ... och det är en hel del! Emellanåt hade det faktiskt varit fint att få lite hjälp. För även om vi i styrelsen har ett övergripande ansvar för verksamheten, så är det ett tungt lass att dra runt hela klubben på bara några få personer.

Så ... för att inspirera fler medlemmar (och även andra) att engagera sig i klubben har vi därför beslutat att införa ett poängsystem, där var och en kan samla poäng som kan nyttjas till diverse roliga saker.

Eventuellt tillkommer fler punkter på poängsystemet framöver, men vi börjar så här och ser hur det faller ut. Har du möjlighet att hjälpa till? Hör gärna av dig!