Angereds Brukshundklubb

Anslagstavla

Vi söker styrelsemedlemmar

 

Är du intresserad av att vara en del av styrelsen 2023? Vi planerar mycket kul framöver och söker efter personer som vill hjälpa till med stort som smått.

Att vara med i styrelsen för vår klubb innebär inte att du behöver lägga all din fritid på föreningen, men kanske kan du vara funktionär på tävling ibland eller är bra med en hammare? Kanske vill du vara med och arrangera aktiviteter, planera kurser eller bidra på annat vis?

Oavsett roll i styrelsen så har du möjlighet att påverka allt som rör klubben och verksamheten. Uppdraget är däremot ideellt. Du får alltså inte betalt i pengar. Din lön är istället en klubb som fortsätter att utvecklas och vara värdefull för såväl dig själv som andra medlemmar och alla våra hundar.

Hör av dig till oss på styrelsen@abhk.se ifall du kan tänka dig att ställa upp.


Årsmöte

 

Det har återigen varit ett fint år för klubben, med många förbättringar och glädjeämnen, och nu är det dags att summera året samt blicka framåt mot 2023. Detta gör vi under årsmötet, vilket hålls måndag 20 februari klockan 18:30 i klubbstugan! Som medlem är du välkommen att vara med och lyssna på informationen som ges, framföra önskemål och fatta beslut om vår förening. Vi kommer också berätta vilka som blir årets klubbmästare och dela ut priser till dessa.

Planerar du att dyka upp? Maila då oss på styrelsen@abhk.se och meddela att du tänker närvara. Vi bjuder alla anmälda deltagare på fika.

Dagordning och övriga handlingar skickas digitalt en vecka innan mötet. Vi kommer inte dela ut rapporter eller liknande under själva mötet.

Hoppas att vi ses!