Angereds Brukshundklubb

Anslagstavla

Poängsystem

 

Att vi är en ideell förening har du kanske läst eller hört, men vad betyder det i praktiken? Jo, det innebär att ingen i styrelsen får någon som helst lön för att arbeta med klubben. Alla inkomster går rakt in i verksamheten och betalar saker så som exempelvis arrende, fastighetsskötsel, gräsklippning, el, inhyrda instruktörer och träningsredskap.

Många medlemmar tänker inte på det här, utan kommer till klubben bara för att träna och funderar inte på allt runt omkring. Det gör att vi i styrelsen får göra det mesta ... och det är en hel del! Emellanåt hade det faktiskt varit fint att få lite hjälp. För även om vi i styrelsen har ett övergripande ansvar för verksamheten, så är det ett tungt lass att dra runt hela klubben på bara några få personer.

Så ... för att inspirera fler medlemmar (och även andra) att engagera sig i klubben har vi därför beslutat att införa ett poängsystem, där var och en kan samla poäng som kan nyttjas till diverse roliga saker.

Eventuellt tillkommer fler punkter på poängsystemet framöver, men vi börjar så här och ser hur det faller ut. Har du möjlighet att hjälpa till? Hör gärna av dig!

 


Bakluckeloppis och prova-på

 

Nu är det bara en vecka kvar tills vår bakluckeloppis och prova-på går av stapeln! Denna dag kan du testa uppletande, rallylydnad och agility. Det kommer också att finnas fynd att göra av säljarna och smaskig fika att mätta magen med!
 
Vill du sälja? Kontakta oss då på styrelsen@abhk.se. Säljplats kostar endast 100 kronor och dessa går direkt in i vår ideella verksamhet. Man kan sälja allt mellan himmel och jord - inte bara hundsaker.
 
Varmt välkommen till oss för en rolig dag! 😃
 
 
Mer information kan hittas här:
 


Klubben går uppåt och framåt

 

Hej,

Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade här på anslagstavlan, men det beror helt enkelt på att vi har haft så mycket att göra med kurser, tävlingar och andra aktiviteter. Ska försöka att bli bättre på detta framöver och informera här om smått och gott som händer på klubben så att man snabbt kan få en överblick. (Vi tipsar också om våra Facebook- och Instagramsidor, på vilka vi delar med oss mer frekvent. Sök bara på Angereds Brukshundklubb så hittar du oss där.)

Om vi ska sammanfatta vad som har hänt sedan sist så glädjer vi oss främst åt att många människor - såväl nya som gamla ansikten - väljer att vara en del av vår gemenskap och träna hund hos oss. Tack vare ett ökat medlemsantal och många roliga aktiviter på klubben så har vi haft råd att köpa ny träningsutrustning och utföra en hel del andra förbättringar.

Nu ser vi fram emot en minst sagt fullspäckad höst, där vi erbjuder ett brett kursutbud, träningar, promenader, tävlingar och annat kul. Kika här på hemsidan under "kurser", "tävlingar" och "träningar" så får du se. Glöm heller inte att ta en kik i kalendern. Den är uppdaterad med allt skoj som komma skall. (Vi vill påminna om att hela klubben inte är upptagen när det är kurs/er. Genom att klicka på posterna i kalendern kan man enkelt se vilken del av klubben som är upptagen, respektive ledig.)

Utöver detta planerar vi att rusta upp klubben ytterligare i höst. Har du möjlighet att hjälpa till? Hör då gärna av dig till oss på styrelsen@abhk.se så kan vi prata mer den vägen. Tillsammans kan vi göra mycket. Det må låta klyschigt, men så är det. Och faktiskt så är klubben var och ens ansvar. Vi är alla ABHK.

Vi ses!

Varma hälsningar från styrelsen