Angereds Brukshundklubb

Anslagstavla

Bakluckeloppis och prova-på

 

Nu är det bara en vecka kvar tills vår bakluckeloppis och prova-på går av stapeln! Denna dag kan du testa uppletande, rallylydnad och agility. Det kommer också att finnas fynd att göra av säljarna och smaskig fika att mätta magen med!
 
Vill du sälja? Kontakta oss då på styrelsen@abhk.se. Säljplats kostar endast 100 kronor och dessa går direkt in i vår ideella verksamhet. Man kan sälja allt mellan himmel och jord - inte bara hundsaker.
 
Varmt välkommen till oss för en rolig dag! 😃
 
 
Mer information kan hittas här:
 


Klubben går uppåt och framåt

 

Hej,

Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade här på anslagstavlan, men det beror helt enkelt på att vi har haft så mycket att göra med kurser, tävlingar och andra aktiviteter. Ska försöka att bli bättre på detta framöver och informera här om smått och gott som händer på klubben så att man snabbt kan få en överblick. (Vi tipsar också om våra Facebook- och Instagramsidor, på vilka vi delar med oss mer frekvent. Sök bara på Angereds Brukshundklubb så hittar du oss där.)

Om vi ska sammanfatta vad som har hänt sedan sist så glädjer vi oss främst åt att många människor - såväl nya som gamla ansikten - väljer att vara en del av vår gemenskap och träna hund hos oss. Tack vare ett ökat medlemsantal och många roliga aktiviter på klubben så har vi haft råd att köpa ny träningsutrustning och utföra en hel del andra förbättringar.

Nu ser vi fram emot en minst sagt fullspäckad höst, där vi erbjuder ett brett kursutbud, träningar, promenader, tävlingar och annat kul. Kika här på hemsidan under "kurser", "tävlingar" och "träningar" så får du se. Glöm heller inte att ta en kik i kalendern. Den är uppdaterad med allt skoj som komma skall. (Vi vill påminna om att hela klubben inte är upptagen när det är kurs/er. Genom att klicka på posterna i kalendern kan man enkelt se vilken del av klubben som är upptagen, respektive ledig.)

Utöver detta planerar vi att rusta upp klubben ytterligare i höst. Har du möjlighet att hjälpa till? Hör då gärna av dig till oss på styrelsen@abhk.se så kan vi prata mer den vägen. Tillsammans kan vi göra mycket. Det må låta klyschigt, men så är det. Och faktiskt så är klubben var och ens ansvar. Vi är alla ABHK.

Vi ses!

Varma hälsningar från styrelsen


Abhk + Medborgarskolan = sant


Vi är glada över att kunna meddela att Angereds Brukshundklubb från och med här i höst har inlett ett samarbete med Medborgarskolan! Medborgarskolan kommer vara ett fint stöd för oss och vår verksamhet, vilket betyder att vi blir ännu starkare och får desto mer möjlighet att utveckla klubben.
 
Mer konkret innebär vårt samarbete att vi bland annat kan få litteratur och materialbidrag för våra aktiviteter - såväl kurser som träningsgrupper och lärande promenader. Det är därför viktigt att du hör av dig till oss i styrelsen om du exempelvis vill starta en träningsgrupp eller liknande, så att vi kan rapportera in detta till Medborgarskolan och få hjälp med ovan nämnda saker till vår verksamhet. Du når oss på styrelsen@abhk.se.
 
LOGGAN


Medlemsmöte 17 oktober

 

Söndag 17 oktober är det dags för medlemsmöte!

Vi träffas på klubben klockan 14 och tar en kort, gemensam promenad med våra hundar. Därefter bjuder föreningen på fika och så kör vi medlemsmöte på altanen.

Medlemsmötet är ett tillfälle för dig som medlem att få en inblick i föreningens verksamhet, komma med önskemål och träffa andra som också tränar hund på klubben.

Vill du vara med? OSA då till styrelsen@abhk.se senast 10 oktober, så underlättar du vår planering.

Hoppas att vi ses!

 


Banträning i rallylydnad

RALLY 

Söndag 23 maj och söndag 30 maj kör vi banträning i rallylydnad för klubbens medlemmar.

Mer information hittas här och här.

Hoppas att vi ses!

 RSS