Angereds Brukshundklubb

Anslagstavla

Abhk + Medborgarskolan = sant


Vi är glada över att kunna meddela att Angereds Brukshundklubb från och med här i höst har inlett ett samarbete med Medborgarskolan! Medborgarskolan kommer vara ett fint stöd för oss och vår verksamhet, vilket betyder att vi blir ännu starkare och får desto mer möjlighet att utveckla klubben.
 
Mer konkret innebär vårt samarbete att vi bland annat kan få litteratur och materialbidrag för våra aktiviteter - såväl kurser som träningsgrupper och lärande promenader. Det är därför viktigt att du hör av dig till oss i styrelsen om du exempelvis vill starta en träningsgrupp eller liknande, så att vi kan rapportera in detta till Medborgarskolan och få hjälp med ovan nämnda saker till vår verksamhet. Du når oss på styrelsen@abhk.se.
 
LOGGAN


Medlemsmöte 17 oktober

 

Söndag 17 oktober är det dags för medlemsmöte!

Vi träffas på klubben klockan 14 och tar en kort, gemensam promenad med våra hundar. Därefter bjuder föreningen på fika och så kör vi medlemsmöte på altanen.

Medlemsmötet är ett tillfälle för dig som medlem att få en inblick i föreningens verksamhet, komma med önskemål och träffa andra som också tränar hund på klubben.

Vill du vara med? OSA då till styrelsen@abhk.se senast 10 oktober, så underlättar du vår planering.

Hoppas att vi ses!

 


Banträning i rallylydnad

RALLY 

Söndag 23 maj och söndag 30 maj kör vi banträning i rallylydnad för klubbens medlemmar.

Mer information hittas här och här.

Hoppas att vi ses!

 


Promenera med Angereds Brukshundklubb (Lärjeån)

 

Kom och promenera med oss! Vi träffas på parkeringen vid Angereds Gård (Angereds Gård 1, 424 56 Gunnilse) och går sedan gemensamt runt i omgivningarna kring Lärjeån.

Promenaden är cirka 5 kilometer lång och går genom vacker och ganska enkel terrräng. Viss väta kan dock finnas, så bra på fötterna är ett måste.

Vi går med avstånd till varandra och inga hundar hälsar på andra hundar - ifall ägarna inte har kommit överens om detta.

Vill vi så kan vi förlänga promenaden förbi Storåsfallet och Angereds Stadspark. I sistnämnda finns det gott om sittplats för en medhavd fika, om vi känner för det. Det kan vi göra upp om innan det är dags.

Observera: på grund av rådande pandemirestriktioner ligger en begränsning om max åtta deltagare, inklusive representant/er från Angereds Brukshundklubb. Av den anledningen ber vi dig att klicka i att du kommer först när du är säker på att du vill vara med samt att inte bara dyka upp utan att ha anmält dig.

Anmäl dig här.

(Vid eventuella nya bud från regering och SKK, kan denna begränsning komma att ändras.)

Väl mött!

 


Årsmöte 2021

 

Onsdag 21 april klockan 19:00 bjuder vi in till årsmöte. På grund av pågående pandemi så körs detta helt digitalt i år. Är du medlem i vår hundklubb så får du hemskt gärna ansluta och dela med dig av åsikter, framföra önskemål och vara med och fatta beslut som rör vår förening.

På agendan står bland annat förslag på nya styrelsemedlemmar, nominering av ny ordförande och eventuell höjning av vår lokala medlemsavgift.

Vi håller mötet via Teams. Klicka här strax innan mötet börjar för att delta!

 RSS