Angereds Brukshundklubb

Anslagstavla

Klubben går uppåt och framåt

 

Hej,

Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade här på anslagstavlan, men det beror helt enkelt på att vi har haft så mycket att göra med kurser, tävlingar och andra aktiviteter. Ska försöka att bli bättre på detta framöver och informera här om smått och gott som händer på klubben så att man snabbt kan få en överblick. (Vi tipsar också om våra Facebook- och Instagramsidor, på vilka vi delar med oss mer frekvent. Sök bara på Angereds Brukshundklubb så hittar du oss där.)

Om vi ska sammanfatta vad som har hänt sedan sist så glädjer vi oss främst åt att många människor - såväl nya som gamla ansikten - väljer att vara en del av vår gemenskap och träna hund hos oss. Tack vare ett ökat medlemsantal och många roliga aktiviter på klubben så har vi haft råd att köpa ny träningsutrustning och utföra en hel del andra förbättringar.

Nu ser vi fram emot en minst sagt fullspäckad höst, där vi erbjuder ett brett kursutbud, träningar, promenader, tävlingar och annat kul. Kika här på hemsidan under "kurser", "tävlingar" och "träningar" så får du se. Glöm heller inte att ta en kik i kalendern. Den är uppdaterad med allt skoj som komma skall. (Vi vill påminna om att hela klubben inte är upptagen när det är kurs/er. Genom att klicka på posterna i kalendern kan man enkelt se vilken del av klubben som är upptagen, respektive ledig.)

Utöver detta planerar vi att rusta upp klubben ytterligare i höst. Har du möjlighet att hjälpa till? Hör då gärna av dig till oss på styrelsen@abhk.se så kan vi prata mer den vägen. Tillsammans kan vi göra mycket. Det må låta klyschigt, men så är det. Och faktiskt så är klubben var och ens ansvar. Vi är alla ABHK.

Vi ses!

Varma hälsningar från styrelsen