Välkommen till oss!

Välkommen till Angereds Brukshundsklubb!

stor jpg

Angereds Brukshundklubb grundades 1974 och har idag ca 40 medlemmar. Klubben är en idéell förening och all verksamhet bygger på att alla hjälper till ideellt. Vi har ett stort utbud av intresseområden med bruks, lydnad, rallylydnad och agility representerat i verksamheten. Under 2018 håller vi ingen kursverksamhet men du är välkommen att deltaga i någon av träningsgrupperna, vara aktivt tävlingsekipage eller bara komma och ta en fika och "snacka" hund. Vi anordnar tävlingar inom bruks, lydnad, rallylydnad och agility.

Välkommen till den lilla klubben med hög mysfaktor och trevliga människor och hundar och vi hoppas att du skall trivas hos oss!

From 2020 delar vi på lokaler och planer med LabVäst!

 

På gång på klubben!

Boka in 24 april! Då blir det invigning av vårt nya samarbete med LabVäst och öppet hus!

Jan 2020:

Hej Alla fina ABHK medlemmar!
Som ni vet så har klubben haft väldigt lite aktivitet de senaste åren och vi har varit några få som har hållit skeppet flytande. Vi har inte velat ge upp utan hoppats att detta bara varit en svacka.
Nu ser vi ljuset i tunneln! Vi har inlett ett samarbete med en annan klubb, nämligen Lab i Väst. De har både kurser och tävlingar och framförallt många aktiva medlemmar. De har däremot saknat någonstans att vara så därför kompletterar vi varandra mycket bra! Nu ser vi mycket fram emot detta spännande året då mycket kommer att hända på klubben igen. Ni kan gärna redan nu boka in 24 april då vi planerar att ha en invigning och öppet hus tillsammans !
Hör gärna av er om ni har några frågor! God Fortsättning och Gott Nytt År 🎄🎅🏼🐶🎁

 

Vägbeskrivning

klubben

Angereds Brukshundsklubb ligger granne med Lerjedalens Golf. Adress är Kniparedsgården 10, Olofstorp.

Så här hittar du till oss!

Blandat från ABHK

ABHK på Facebook

facebook

Dagens datum

fredag
7
augusti
Dennis, Denise

2020
Vecka 32

 

Besökare idag: 1
Denna månad: 24
Totalt: 35409